Det mesta och ingenting (Substanslöst)

Kära vänner, tiden går fort när man har roligt. Åker tillbaka till Seoul om 15 dagar, dvs 2 veckor i morron. Vi vet alla redan vad jag tycker om det, så vi behöver inte ta det igen.

Jag har kommit hem i ett stycke från Reading. Samma dag som jag kom hem spelade Justice Debaser Medis. Och visst infriades förväntningarna, de var grymma! Det enda andra som är värt att nämna är att korset var lite litet.

Det har varit fettisdagen också. Då åts en halv semla för sakens skulle och på kvällen var jag och min lilla mamma på Operan och såg på balett (Birgit Cullberg 100 år). Balett är trevligt!

Har även hunnit med en vända ner till Linköping. Passade på att gå på VSR-kravall när jag ändå var nere. Man måste ju gå på en kravall läsåret 07/08. Kan även inflika att overallen var ungefär lika bekväm och praktisk som vanligt.
Åkte hem idag iaf…man kan ju inte våldsgästa folk hur länge som helst.
Tack Marcus för gästfriheten!

I morgon är det Alla hjärtans dag och sen är det John Doe igen oxå, Lykke Li. Hur lyckas jag missa John Doe hela tiden? Det är väldigt tråkigt.

På fredag är det dags att vara student igen. Då far jag och Mary till Uppsala för att hälsa på Pia. Jag tror mig ha hört korridorsfest ”OS på 1980-talet”…nånting. Vi får se hur det blir med det hela. Kul blir det nog, har iaf väldigt svårt att se att det inte skulle bli det...

Hej då!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid