1 Maj - Arbetarnas Dag

Som sann vänster tänkte jag nu gå ut och demonstrera...ööh lr inte. Jag tänkte åka på "semester" istället. Idag far jag iväg till Busan för andra gången, men denna gång tillsammans med Ana och Antti. Vatten, fin natur och sandstrand. Dagen till ära har jag köpt ett par nya solbrillor, hade tänkt att klippa luggen oxå, men det hanns inte med.

I förrgår (tisdag) var jag, Christian, Antti och Anttis flickvän Doun på Lotte World. Typ en exakt kopia av Disney Land. Det var rätt komiskt. Några roliga attraktioner fanns det, men jag var lite besviken. Hade förväntat mig mer och extremare. Men det var iaf helt klart värt besöket.

I måndags var jag då alltså på besök i Korean Supreme Court. Stoooort hus var det. En massa små rättssalar och en jätte stor, där alla 13 "huvuddomarna" kunde sitta på samma gång. Det fanns även 2 extra platser för domare från Nord Korea (man förbereder inför en ev. återförening). Det finns kapacitet att ha upp till 20 domare på rad i varsin stor vräkig stol. I slutet på visningen (som jag inte fattade så mkt av, för den var på koreanska) så åkte vi upp till 16 våningen och tittade på en jätte fin utsikt. De har tydlige bestämt att man inte får bygga höga hus nära Supreme Court, bara för att man ska kunna ha fin utsikt där ifrån.

Hoppas att alla hade en trevlig Valborg!
Pusz å Kram

Comments

Anonymous said…
Hej Yoní! Du är en blivande utrikeskorrespondent! Du är fantastisk trots lite hemlängtar. Vi längtar efter dig också! Dessutom fick vi både öl och brasa på Valborg.
Bamsekram från oss i Linköping/Lisa
Anonymous said…
Hoppas du lägger upp en massa bilder snart! Det är så kul att kolla!

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid