Dag 9 - Brighton

På morgonen dag 9 anlände vi till Brighton. Den mysigast staden jag har sett i England tror jag.

Vi tog taxi rakt upp på kullen med de färggranna husen. Där bor nämligen Jamie och Lilly i världens finaste inredda hus. (Eller alltså Jamie bor ju mest i Sverige nu för tiden, men ändå.)


Efter att ha packat av oss väskor och sagt hej till en inneboende vän till Lilly så gick vi ner på stan. Sådana här fina gånggator finns det i Brighton.


På just denna fanns det en massa restauranger med uteserveringar. Här mötte vi upp Jamie och Lilly och deras vänner. För att äta söndagens roast.


Efter maten gick vi på promenad för att bli visade Brigthons kustremsa. Det var trots allt sommar och soligt och varmt.


Det slutade med att vi hamnade hemma hos Greg. Duktig fotograf/konstnär. På hans uteplats kunde man sitta och dricka vin och klappa katten.


Middagen intogs på en thairestaurang. Jamie fick in jordens starkaste sallad ungefär. Sen var han vaken hela natten. Lagom livat för honom.

När vi vaknade dagen efter var det vår sista dag på resan. Vi rundade av på ett mycket trevligt brunschställe, när värdparet var tvungna att jobba (det var ju trots allt måndag).Till slut var det dags att ta tåget till Heathrow för att flyga hem till Sverige igen.
Mycket trevlig sommarsemester!

Comments

Popular posts from this blog

Soyokaze

Kom som en sång