SF - tisdag

Den första hela dagen körde vi en all in powerturistande...precis sådär lagom så att fötterna håller på att trilla av.

Vi började dagen med att vakna supertidigt, pga jetlagen. Därför valde vi frukost en bit bort på Brainwash Cafe på 1122 Folsom St (btwn 7th & 8th St). Ett tips som tyvärr visade sig var inte topp bra, utan helt ok.


Sen knatade vi ända upp till Market...


...upp förbi Union Square och in i China Town......och sen vidare mot vattnet, via långa gator som gick upp och ner......till slut kom vi fram till vattnet och tittade på alla turistmåsten, inkl sjölejonen.


Efter allt promenerande var vi lite hungriga och på M:s önskan så provade vi In-N-Out Burger. Måste erkänna att det var en väldigt god cheeseburgare som jag åt. Fet och saftig med fräscha grönsaker ;)


Sen var det dags och förbränna några av lunchens kalorier genom att promenera bort mot Golden Gate Bridge. Det skulle enligt skyltningen ta 30 minuter till fots. Det vill jag lova att det inte gjorde. Det tog närmare 2 timmar, minst!


Vi blev helt utmattade av allt promenerande...


...men vi var glada ändå!

Och till slut såg vi den!


Försökt få med oss själv och bron på samma foto. Det gick sådär, men den syns iaf lite i bakgrunden.


Vi gick till och med upp på bro, men vände sedan om pga att det kändes som om bron skakade hela tiden pga den tunga trafiken.


Sen fuskade vi och åkte buss till Golden Gate Park (vi blev avrådda från att gå från bron till parken, tydligen inte de bästa vägarna att gå på, mkt trafik).Vi sprang av en slump på den gigantiska skivaffären Amoeba Music


Till slut gick vi hela vägen ner till Castro och tittade på de olika bostadsområdena.


En välförtjänt middag intogs på Mission Chinese. En jättebra restaurang gömd i en till synes vanlig kvarters-kina-krog. Inredningen gör också att man får den känslan. Maten var dock hur god som helst och 3-små-rätter kan du ju bara glömma. Till sist vill jag bara påpeka att vi noterat att vissa fuskar med sona hus och sätter upp en liten upphöjd fasad för att husen ska se ut som de gamla.


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid