4 matbilder ut mobilen

4 matbilder ut mobilen. Antingen har jag vari dålig på att fota mat eller så har jag varit dålig på att äta fin eller spännande mat. Troligen det förstnämnda.
 
 
Ett försök till nyttig frukost i form av en frukt- och yoghurtsmoothie och ett glas vatten. Kan även stolt säga att det var efter att jag hade yogat hemma på morgonen med bästa Yogobe. Blev tyvärr inte så mycket läsa av i boken, då det blev alldeles för varmt. Bör dock tilläggas att det är en väldigt bra bok.
 
 
M:s kycklinganrättning med hummus, fetaostsallad, vattenmelon och myntayoghurt. Väldigt gott! Samt att det var ett extra plus att maten serverades på mina fina födelsedagstallrikar från House Doctor.
 
 
Spicy crispy chicken skin. Alltså jag dör! Vansinnigt gott och onyttigt :) Perfekt snacks att inta till MasterChef Australia eller Twin Peaks. För den som har missat så kan man återuppleva Twin Peaks tack vara Netflix. För den som gillar Twin Peaks kan jag också rekommendera andra avsnittet av Retro på SvtPlay
 
 
Sist och näst intill minst. Pinchos från Boquerias torg. Jag och Stina lyxa till vår AW lite här om dagen. Sånt får man göra på sommaren.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +