Boston

Forra helgen var vi i Boston. Vi tog taget som gick vid 6 och var framme strax efter 10. I Boston var det lite kallare an i New York, men otroligt fin stad. M jobbade torsdag och fredag sa jag passade pa att turista lite sjalv. Vilket var helt ok med tanke pa otroligt fint vader och att jag hade en bra bok med mig.

Jag borjade torsdagen med att ata lite pasta i Little Italy (North End) och sen gick jag delar av Freedom Trail for att se pa nagra turist attraktioner.

Jag besokte bland annat Old North Church.

Samt Copp's Hill Burying ground.

Fredom Trail ar utmarkerad med 2 rader av tegelstenar hela vagen dar den gar, sa mycket latt att folja.

Gjorde sen en liten avstickare ner till Langone Park dar jag hade last att det skulle vara fint.

Gick sedan och tittade pa lite andra saker i stan, sasom The New England Holocaust Memorial.

Och Quincy Market. Den sistanamnda var varldigt onodig. Som en stor food court som inte var vart ett besok. Men den var ju fin fran utsidan iaf.

Avslutade med lite hang i Boston Common.

Sen hade M slutat att jobba och vi tog oss till the Seaport area for att ata middag. Himla fin vy fran Fan Pier park. 

Middagen var lobster roll pa Row 34. En mycket smaskig matratt.

Dag nummer 2 besokte jag bland annat Back bay, med varldens sotaste shopping gata.

Samt Boston Public Garden. Satt lite i Boston Common sen och at sushi och laste bok. Pa kvallen at vi cross over asian american i en bar i China Town.

Lordag och M var ledig. Tyvarr sa regnade det ratt mycket hela dagen. Valdigt typiskt. Vi at brunch pa ett kottstalle i Back bay. Och sen skulle jag visa M den fina shoppingsgatan. Den var fin nar det regnade ocksa, men allt gor sig ju lite battre i solsken. Vi gick ocksa ner till Charles river och spanade ut over Camebridge.

Sen traskade vi vidare over till Cambridge dar vi fort tittade pa MIT och sen pa Harvard. Regnet det fortsatte att plaska ner.

Pa kvallen at vi middag pa Neptune Oyster. Jag at en mkt god fisk och skaldjursgryta med saffransris i.

Sista dagen bjod pa gra himmel, men inget regn iaf. Vi tittade pa Beacon Hill. Sag ut som ett brittisk ovarklassomrade. Kanske inte just den gatan pa bilden ovan. Men den fick vara med for att den var en tursitattraktion. Namligen Acorn Street. Vi sa ocksa slutet av den arliga Duckling parade som slutade i Boston Public Garden. Dar kladde foraldrarna ut sina barn till ankunga.


Sen var det dags att fara tillbaka mot New York. Hej hej fran oss!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång