I slutet av maj hande detta

Vad har hant den senaste tiden. Jo, vi har bland annat sett Solo: A Star Wars Story. Den var ju lite smafin eftersom det alltid ar lite nostalgiskt nar det handlar om de aldre karraktarerna. Annars sa var det en valdigt tunn story maste jag saga. Nu ser vi fram emot nasta film som jag vill se pa bio, Ocean's 8.

Vi har ocksa varit ute pa matmarknaden Smorgosburg i Williamsburg och atit lite streetfood. En gigantisk bao med korean BBQ pa t.ex.

Rakdumplings. Drack ocksa 2 stora lemonad for det var typ 32 grader och kokhet. Ratt rolig marknad, vart ett besok om man har vagarna forbi. Men var beredd pa att det ar lite dyret. Alla sma ratter kostar typ 8 dollar. 

Sen har vi ocksa atit riktigt Korean BBQ (ja, bilden ar jattesuddig). Pa koreanska gatan (32:a gatan). Ett stalle som har oppet 24 timmar om dygnet. Det heter Miss Korea BBQ. Vi ville egentligen ga till ett annat stalle, men det var superlang vantan dar. Men maste saga att det var valdigt gott har med. Vi at samgyeopsal och bulgig. 

Annars sa har jag varit pa Koreansk matlagnings demo med AKA och KAAGNY. Det var Ju Min Bae (sous-chef pa Perry Street Restaurant) som lagade maten. Imponerande att fa dit en kock av den kalibern. 

Det blev starkt kycklinggryta och kimchipannkakor. Serverades med kimchi och ris (som tog slut, darfor fick man sa lite). Det var godare an vad det ser ut pa bilden.

Jag har ocksa klippt mig for den intresserade. Det blev ok, men jag saknar min frisor hemma. Om nan letar efter en bra frisor sa kan jag rekommendera Mattias pa SureBabyYes, basta!

Slutligen sa horde Martina av sig typ forra veckan och sa att hon skulle vara i stan over en langweekend och fragade om vi skulle se. Alltsa typiskt trevligt!

Sa glom inte att hora av er om ni ar har! :)

Comments

Popular posts from this blog

Kom som en sång

Beskow hos Design House Sthlm