Thanksgiving

Da har det varit Thanksgiving har hos oss. Det har aven varit Black Friday, Cyber Monday och nu ar det Giving Tuesday. Jag kopte faktiskt en ny handvaska som jag velat ha lange. Ja, jag bidrog till konsumtionssamhallet just den dagen, men jag kopte ju inte vaska alla andra dagar pa aret. Sa ni som inte handlar...symbolhandling eller ogontjaneri...gransen ar harfin gallande vad man har for anledning till att inte handla nagot till ett lagre pris an vad man hade gjort annars. Att slentrianhandla bara for att det ar billigt ar en helt annan sak.

Jag hade den aran att fira Thanksgiving med dessa stjarnor.
Mamma hade precis varit pa besok, men akte ner till Miami for att fira. Vi var sjalvklart oxa valkomna men kande att det skulle bli alldeles for mkt med alla besoken. Skont att fa vara hemma sjalva en helg. Att bero pa besok sa ar det Ms syskon som varit har och sen min mamma. Snart kommer Sanna och Daniel och efter det Marie, Pia, Tin och Johanna. Ska bli sa kul! Hoppas bara att Toves somntraning ar klar da. Hon sov som ett jakla ace och sen kom 4 manaders regressionen och hon hittade liksom aldrig tillbaka. Sa nu ar det valdigt skrikigt, men alla sager att det ar vart det.

Vi skulle alltsa inte ha nagon kalkon (eftersom ingen gillar) utan vi skulle ata kyckling. Men M kunde inte halla sig. Han kopte den minsta som fanns och den var typ stor som ett kylskap. Jag gjorde iag 3 sides: brysselkal, blomkal och sotpotatissallad. Nu har vi atit rester av kalkonen varje dag och det ar fortfarande lite kvar. Vi har atit tacos, fried rice, pho och potatisbullar med kalkon i. Suck, tur att det ar ett ar kvar tills man eventuellt maste ata kalkon pa detta satt igen.

Ikvall ska Empa vara barnvakt. Hurra! Och vi ska ata natt som inte ar kalkon.

Comments

Popular posts from this blog

Kom som en sång

Beskow hos Design House Sthlm