18 manders reflektion

Sa har vi bott har i mer an ett halvar. Snart 1 ar och 8 manders faktiskt till och med. Kanns som om vi bott i New York jattelange, samtidigt som det kanns som att vi ar nykomlingar.

Vi trivs fortsatt bra. Vi hade 3 fina veckor i Sverige under sommaren, men kande oss helt redo att aka tillbaka hem nar det var dagas. Kandes ocksa valdigt fint att det verkligen kandes som att komma hem nar vi kom tillbaka. Kan ibland fa lite latt panik nar jag tanker pa att vi ska flytta harifran en dag nan gang i framtiden.

Sa som saker ar har blir liksom vardag. Man slutar att undra vart alla manniskor ar pa vag mitt pa dagen, man vanjer sig vid att det inte finns hissar och rulltrappor i tunnelbanan, inser att mataffarerna pa gott och ont har ett annat utbud, att man koper en kaffe/te och gar en svang istallet for att sitta pa kafeet och dega. Jag for har gar man mkt, men samtidigt ar amerikanerna imponerade om man gatt en stracka som tagit mer an 30 min.


Den stora nyheten i host ar att T har borjat pa dagis. Ja, du laste ratt. Har ar det dagis, forskola kommer nar hon blir lite aldre. Tror inte heller att en utbildad forskolepedagog skulle vilja forknippas med Ts dagis. Har har det ju inga som helst krav pa akademisk utbildning eller nan utbildning alls som ror pedagogik. Har skickas lararna pa fortbildning med tema "Hur man hanterar svara barn" istallet.

Vi tror att vi vill flytta fran LES nar vart hyreskontrakt gar ut i slutet av februari. Vi trivs har, men kul att prova nagot nytt samt att behoven ser annorlunda ut nu nar T blir aldre. Vi gillar bada (tror jag) BoCoCa omradena. Vore ju en drom att hitta en frasch och prisvard lagenhet dar och ett narliggande dagis till Tove.

Det var allt for nu. Maste fixa lite grejer innan jag hamtar T pa dagis och sen kommer Emily. For ikvall ska jag och M pa date night.

Comments

Popular posts from this blog

Kom som en sång

Beskow hos Design House Sthlm