Vad lyssnar jag pa?


Lyssnar lite pa poddar da och da nar andan faller pa. Hade ratt bra rutiner forrut men nu efter jul och flytt sa har rutinerna rubbats lite. Tankte dock namna nagra av poddarna jag lyssnar pa och varfor. Enjoy!

Dessa forsoker jag lyssna pa sa ofta jag kan:

The Daily
Valdigt bra nyhetsuppdatering kring dagsaktuella amnen.

Motionsklubben
Rolig traningsrelaterad podd dar systrarna Kallur testar olika motionsformer som varnliga motionarer. Tycker det ar harligt att hora att fd elitidrottare ocksa ar manniskor och smabarnsforaldrar och inte alltid tycker att det ar kul eller att det finns tid for traning.

Brita Zackari och Parisa Amiri
Tar upp aktuella amnen kring popularkultur och annat som ror personer inom den sfaren. Men de tar ocksa upp andra samhallsaktuella amnen och problem och sant som de sjalva vill prata om.

De har lyssnar jag pa nar jag har lite extra tid over och hittar natt amne som verkar roligt:
The David Chang Show
Stuff You Should Know
This Organized Life
Casual Preppers Podcast

Den har vill jag lyssna mer pa:
sundebys sportpodd (finns inte pa Spotify!)

Alla poddarna (om inte annat anges) hittar du under ovannamnda namn pa Spotify!

Photo by Malte Wingen on Unsplash

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

Fall tradition - Apple picking