The big apple stays at homeOk, jag hade skrivit en sjukt lång text som försvann. Känner mig lite omotiverad att skriva om den just nu.

Vill bara meddela att vi har det under omständigheterna bra. Man är lite orolig över att bli sjuk, eftersom man troligen inte kommer att kunna få den vård man behöver. Men annars har vi hoppet uppe. Vi är mestadels inne om dagarna men försöker komma ut på promenad i området, men är noga att hålla avstånd. De flesta varorna finns i butik och på apotek men toapapper, Tylenol, blöjor, handskar, handsprit, munskydd osv är slut. Toapapper och blöjor finns dock ibland. Det är kö utanför mataffärer ibland pga färre som arbetar och färre som får vara inne i lokalen samtidigt. Det handlar alltså inte om nån massanstorming när det är kö.

Hur utkomsten än kommer att bli av det här så kommer nog ingen att gå oberörd ur denna tid. Världsekonomin har inte varit så dålig sen andra världskriget och alla kommer vi troligen känna någon som blivit hårt drabbad, om vi inte själva blir det. Men vi måste se framåt och hoppas att ett ny normal vardag kommer att återinfinna sig. Då ska jag och Catta dricka drinkar på en uteservering, Vi ska gå till parken med Ingas familj och kidsen ska få leka med varandra och min syrra med familj ska komma på middag. Vad ska du göra när vi kan göra saker igen?

Stay safe and healthy!


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid