Dag 46 av #StayAtHome


Dagen innan vi började att inte ses och mest vara hemma så var jag, T, Chi och Catlinh i Fort Greene Parken och sen åt vi lunch i Dekalb market hall. Var ganska glest med folk, så barnen kunde springa runt rätt fritt. Kommer ihåg att vi torkade av bordet och händerna med desinfektionsmedel. 

Vad händer annars, inte så mkt. Jag är väldigt pollenallergisk i år, vilket gör att vi går ut mkt mindre. T leker mest inne. Men som tur är har det varit ganska regnigt, så det har ändå inte varit så lockande att gå ut. Men till helgen ska det bli över 20 grader och sol, vore kul att kunna gå ut då. Har dock fått en massa grejer utskrivet av en trevlig läkare vid namn Chris. Så ska ta mig till apoteket i morgon för att hämta ut. Vi håller tummarna för att det blir bättre!


En annan sak är att det alltid är rörigt hemma och behöver dammsugas. När 3 personer är hemma hela tiden blir det kaos. Finns ingen tid att städa ordentligt. Man får bara blunda för eländet. Har iaf beställd lite dekorativa boxar som vi kan ha handskar och munskydd i, så de slipper ligga på bordet innanför dörren och skräpa. Och jag dammsög och torkade hela nedervåningen igår. T älskar dammsugaren och springer runt med munstycket och rör när man inte behöver det. Då dammsuger hon gärna under bordet eller under soffan i sin lek. 


Annars har jag planerat en massa frön och kärnor. Örterna som var först ner i jorden kommer starkt. Resten har inte hunnit upp än

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid