Äppelplockning och Web dev


Oktober. Soligt och fint väder för det mest. Här om dagen spöregn dock. Vi har och plockade äpplen i lördags med Meredith och Björn. Outback. Samma gård som förra året, men två helger tidigare. Det var att föredra. Mycket mer äpplen och varmare väder. 

Hösten här är fin. Löven börjar byta färg och temperaturerna kryper under 20 som max på dagarna. Idag dekorerades trappan upp till huset. Vi har höstlöv på räcket och pumpor på trappavsatsen. Köpte lite dekoration till blommorna också. Kunde inte med mig att köpa stor fula halloweengrejer i plast. Men ska försöka knäppa ett foto och lägga upp på insta. 

Annars kör jag på med front end utveckling. Lita annat som händer är att jag också måste hjälpa SWEA NY med det elektroniska valet lite. Pga att ingen kvar från förra året som vet hur det funkar. Ska bli skönt att lämna den webben helt sen till årsskiftet. Stannar dock som AD på tidningen litet tag iaf. Den ska sättas ihop nu under oktober och november. Blir mkt nu i höst. Jag och en kompis Maria B kommer att skriva en artikel om RBG. säger till när tidningen är klar så att ni alla får se. 

M ska bort torsdag till söndag så jag och T har försökt boka in att träffa lite andra människor. T ska dock inleda med influensavaccin. Jag och M har redan tagit men det var lite kö hos Ts barnläkare. Att bero på sjukdom och vaccin etc. Har börjat läsa om återinfektion av covid och blir lite stressad. Det är jobbigt nog om allt måste stänga igen, vore oskönt att bli sjuk igen också. 

Sist men inte minst, om nån vill läsa om web dev resan eller mer tekniska saker så bloggar jag också här https://yhpf.medium.com/

Ok, en sista sak. Jag är lite sugen på att lämna Blogger för det är lite osmidigt och finns ingen app till iPhone mm. Men har vart här så länge nu och vill försöka flytta med mig allt ut, om jag lämna. Kommer at ta otroligt mkt tid, eftersom jag nog vill ha en egen blogg och inte flytta till nån annan plattform. Men som sagt. Det kommer inte att ske just nu. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +