Vinter, varmt, kallt, varmt hoppas jag

Först kom våren och sen kom iskylan igen. Alltså jag måste säga att jag inte är direkt vän av det så kallade polar vortex.  Iskyla som trycks ner från nordpolen lite då och då. Har inträffat väldigt mycket just denna vinter. När det var lite mildare så var det väldigt regnigt istället. Men nu är det mars och det ser ut som om det blir varmare igen nästa vecka som tur är. 

Vad har hänt sen sist.

Vi tog vara på sista kalla helgen när det fortfarande fanns kvar snö på marken och gick till Prospect Park för att åka pulka. Så roligt tyckte Tove. Iaf en lite stund. Sen tröttnade hon och vi gick till lekpark. Har blivit en del lekpark nu när snön börjat försvinna och det varit lite soligt. 

Vi tröskar också på med vår HelloFresh prenumeration. Kommer 3 rätter för 2 personer. Det är halvgott, men går fort att göra. Största problemet är att vi inte får rätt saker och att boxen ens kommer. Stort problem. Men varje gång det blir fel får man iaf lite pengar tillbaka. 

Har varit ute med några av mina vänner och ätit middag på en fiskrestaurang Lure, som hade en supervarm uteservering. Vi har också firat att en annan vän fyllde 35 år, med middag hemma hos dem.

Annars händer inte speciellt mkt. Alla väntar på värmen, när det ska bli lite trevligare att ses utomhus. Och när fler har blivit vaccinerade. 

Over and out!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +