Snart är det 1a April


Det är lite som ett skämt i sig själv att säga att det är snart april 2022. 

Tiden går fort mina vänner. H ska strax på 9 månaders koll och T fyller snart 4. Vart tar tiden vägen?

Jag läser en kurs om MEAN stacken just nu, den är ganska svår och tar rätt mkt tid. Men som tur var har H en fin nanny som heter Johanna. Hon kommer till oss 3 ggr i veckan. Då ska man hinna springa, plugga, jobba och äta lunch. Har tyvärr inte blivit så mkt vare sig Johanna eller springa den senaste veckan. Familjen har nämligen haft Covid. Japp, vi körde en vända nu, såhär lite drygt 2 år efter förra gången. Karantän med 2 barn var sådär halvkul. Som tur var hade vi lite fint väder så att vi kunde grilla på balkongen iaf. Men vi testar negativt nu och karantänen är slut, så förhoppningsvis inga mer långvariga men.

Annars är det lite tråkigt då det är fler som mer eller mindre frivilligt ska lämna NYC. Sandra L är först ut att flytta tillbaka till Sthlm, sen Gabbi med familj till Gbg och till sist Sandra R till Florida. I vintras flyttade ju också Hanna och förra sommaren Louise och Åsa. Jag antar att det här är lite baksidan med att känna icke amerikaner när man bor i USA. Men vissa kan man ju träffa hemma i Sverige eller på annan ort i USA eller Europa, så det blir bra det med. 

På en mer positiv not så är den nån slags monstervecka som kommer upp. Nästa vecka är min mamma här, min syster fyller år och M flytter år. Maxat helt enkelt. Skönt att vi inte har Covid då!Var händer mer i vår då? Vi har påsk och vi har firandet av min bror i Spanien. Sen kommer Ms bror och tjej på besök och sen är det min bday. Efter det är det förhoppningsvis sommar och jag ska läsa något som verkar som en superintensiv sommarkurs. Men den verkar spännande Data Analytics och Front End Dev kombinerat. Det bästa av 2 världar för min del. 

Har funderat på att starta en Youtube kanal, men nog landat i att det inte kommer att bli nått med det. Jag får ju inte ens till det med bloggandet just nu. Måste visa här först att jag kan i sånt fall.


Avslutar på en hög nog med att berätta att M både har bakat princesstårta och gjort dammsugare :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Kom som en sång