Att vara eller inte vara kategoriserad

Hade tänkt börja skriva när jag kom öster över, men varför inte börja nu. Man måste ju ändå ställa in sig mentalt på föränringar. Jag gillar för övrigt inte alls förändringar...eller alla förändringar är ju inte av ondo. Det är t.ex trevligt att de nån gång i framtiden ska bygga om Slussen.
Fick mig att tänka på att jag saknar Sthlm just nu. Har jätte crawings efter både det ena och det andra...men nog mestadels vatten, trevliga restauranger, lite varierande uteställen och mina homies. Det blir mkt kvalitetstid i sommar :)

Stötte på en rätt komisk sak idag "Kvinnlighetstest - Hur kvinnlig är du?". Svara på 30 frågor och du får din kvinnlighet uträknad. Men ååh! Stereotypt! För övrigt uppmanas man att komma ihåg att testet bara är på skoj. Är det då jätte hemskt om man inte blir väldigt kvinnlig? Ne, d e snarare jävligt pinsamt att bli kategoriserad överhuvud taget.

Min goda vänn Kattis sa under viss irritation att "Vem fan kan kom på den idiotiska idén med tjejskor? Och varför äger jag ett par?" Ja, vem kom egentligen på tjejskon och varför är de i regel så himla obekväma? Och är man inte tjejig om man inte har tjejskor? hm...vad är egentligen en äkta tjejsko?
Jag har rätt många halvtjejiga skor, men inte blir jag mer tjejig för det.

Comments

Anonymous said…
Okej, det har ar ditt forsta inlagg av jattemanga och jag hade tankt kommentera det for flera manader sen men lyckades inte, men det har naglat sig fast i min hjarna sa nu tar jag tillfallet i akt. Efter en kort reflektion angaende tjejskor: Alla mina skor ar tjejskor utom ett par. Hur i helskotta skulle de kunna vara ngt annat nar de ar mina, jag ar ju tjej for 17! Dock har jag ofta utsatts for mer eller mindre uppenbara pahopp angaende att jag ar okvinnlig. Tack vare ditt fina test vet jag nu att jag ar kvinnlig, kommentaren var namligen:
Din poäng: 234
Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!

Men idiotin i att kopa ett par skor som jag maste trippa fram i och anda fa skavsar av forstar jag fortfarande inte!

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

3 weeks +