Skit dag!

Dagen började med en av lektionerna som jag hatar mest...Modern Design Teori, även idag var hela lektionen typ på koreanska och läraren var lika otrevlig som vanligt (typ "vadå har du vänner? jag trodde att du inte hade några vänner här i Korea"). Sen var det lunch, Oven Bake hade ingen cream spagetti, Hansot var stängt så jag fick äta nudlar (sofia och jennys varmabaguetter var som skorpor). Jag ägnade sen hela eftermiddagen och kvällen åt att bråka med Norton Internet Securitys support. Där mitt i nån gång gick vi och åt äcklig kyckling som Sabira ville äta och jag printade oxå min Davinci Coffee A3 affisch, och den blev ful!

Jag vet I-landsproblem...men idag var en dålig dag.
Men snart får jag åka hem :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid