Söndag eftermiddag

Idag har jag, Earl & Easter varit på en galleri-runda. (Haha "Earl & Easter", låter som nån slags B-komedi. Vet inte varför d har valt sådana engelska namn. Det är iaf 2 st som oxå läser på design department). Iaf så tog vi oss an att vara lite kulturella denna eftermiddag. Vi åkte till ett distrikt som ligger på andra sidan berget (samma berg som SKKU ligger vid). Detta distrikt är fullt med mindre och större gallerier och ligger nära Blue House, där presidenten bor. Vi besökte en sisådär kanske 7 gallerier (+/-2). Där bland...

Gallery SUN: utställning While asleep av Lee Woo Lim
Easters favorit galleri, jag måste säga att jag inte var nått jätte fan

Gallery All: utställning Stars on 45 <3> av Chung Jae Yoo
Inte nån höjdare heller

Artsonje Ceter: utställning A Plesant Day av Chung Chu Ha
Helt ok fotoutställning, med fokus på typ kärnkraftverk

Sen var det några andra gallerier oxå som hade jätte fina målningar. Men de hade inga broschyrer, så jag kommer inte ihåg namnen.
Området var iaf jätte fint, speciellt i kvällssolen (runt kl 18) tror att jag måste åka dit nån dag och ta lite foton.

För övrigt var det US beef protests idag igen(mot importen avAmerikansk biff, som kommer till följd av US-ROK FTA:n), så det kryllade av sådana där koreanska kravallpoliser. Koreanerna är väldigt upprörda och oroliga för att få in galna-ko-sjukan bara för att USA inte vill testa sitt kött (de som bestämmer i USA e helt dumma i huvudet ibland...inte för att vi inte har vetat det tidigare, men iaf) Den största demonstrationen för helgen var dock igår. Här har ni ett klipp (tror att det är från igår)


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid