Bilder från Dublin

Här kommer som utlovat lite bilder från Dublin...HÄR

Vi hann se en massa sevärdigheter, nästan alla som var nått att se faktiskt. Vi åkte till ochmed 2 varv med hop on - hop off bussen ;) Vi såg en massa fotbollsanhängare på söndagen - nästan alla hejade på Cork. Det var allt ifrån Mormor Greta till Kalle 5 år. Irland har en riktigt inbiten fotbollskultur. Kan även tillägga att vi bodde inne på Trinity Colleges campusområde. Mäktigt Uni det där vet du - anrikt som tusan. Vi testade även på traditionell Irländsk mat. Jag åt biff och Guinness gryta för ca 220 SEK...det var typ som en portergryta fast lite äckligare...ingen höjdare. Så hädan efter fick det bli italienskt, vilket de var mkt bättre på.
Trot eller ej men vi hade en dag av sol. Det lär väl inte ha inträffat på Irland på manna minne. De andra dagarna regnade det tyvärr.
Sammantaget var det iaf en mycket trevligt långhelg på den gröna ön.

Comments

Anonymous said…
Vilka fina biler! Det var en jättetrevlig helg! Tack så mycket!
Anonymous said…
Hej Yoní och välkommen tillbaka till Linköping. Skönt att ha dig i närheten! Vilka fina Dublin-bilder. Molly heter Molly Malone med öknamnet "tart with the cart" p g a den djupa urringningen. Hon är fiskmånglerska och man sjunger om henne även i de finaste kretsar i Dublin. Fängelset såg läskigt ut, men Guinness var en höjdare. Guinness smakar inte lika gott i Sverige, konstigt nog. Lycka till med ditt sista Linköpingsår önskar Lisa och Jan-Olof

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid