Min Trädgård och Din Trädgård

Allas våran trädgård är förträfflig! (det skriver jag ofta)
Bara för att det är ett trevligt och opretentiöst ställe.
Man kan liksom sitta där och ha det trevligt, dricka öl (äta en massa korv om man nu känenr för det) och bränna en massa tid...och mitt uppe i alltihopa så springer man på nån man känner.

Jag var på Trädgården i fredags. Yay! :)
Kom dit tidigt...gratis e ju aldrig fel. Träffade en kille från lågstadiet, som jag springar på en sådär max vart annat år, och han var lika trevlig som vanligt. Dock var jag väldigt trött. Men tack och lov att vi har kommit så pass långt i livet att det är ok att gå hem klockan 1 en fredag.

Sol ute, sol inne, sol i sinne...jag undrar om sverige har drabbats av monsunperiod?!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid