Hösten 2010

Tiden går fort när man har roligt, nu har det redan hunnit bli september. Känns som om det var 1000 år sen vi var i Berlin.

Jag har hunnit rösta, min kusin har åkt till Kanada, har varit i Linköping och bott hos fina Kattis, har druckit goda drinkar i cadier baren, har varit på konferens på Nynäshavsbad, umgåts med min mamma, fotat en massa maträtter som jag har lagat, sagt hej då till Tiny på en väldans fin fest, svarat på frågor i en intervju, träffat gamla och nya vänner, tittat för mkt på True Blood, samt gjort mycket mer trevliga saker som jag inte har skrivit om här på bloggen.

Snart är det mässa och sen far jag till USA i 14 dagar och njuter av solen på västkusten. Lite senare i höst blir det Berlin igen. Hurra! Ska dit bara några dagar med jobbet. Ser fram emot mycket te, många tända ljus och måste försöka klämma in ett besök hos Tiny i kph och en weekend med Kattis. Kommer att bli en kanonbra höst det här.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid