Lissabon 23 juni

Dagen började med en busstur till Cascais.Vi tittade först på Boca do Inferno, vilket var vackra klipporna vid havet.En grupp fiskare hade också samlats för att pröva sin lycka. Det verkade gå ganska bra.


Sen var det dags att promenera in mot staden. Fin vy av båtarna när vi kom runt ett hörn.Hellu!


Det blev inget badande, för det var iskallt i vattnet. Det gick dock bra att vada runt tills benen domnade bort :)


Sen blev det lunch på en italienare och tittande i turistaffärer, innan det var dags att fara tillbaka. Vi höll på att missa bussen eftersom det var lite oklart exakt varifrån bussen skulle gå. Men det löste sig!


Mera fotboll och öl innan middagen. Vi hittade ett supermysigt ställe med fin utsikt där vi var flera kvällar. Bör dock undvikas när det är allt för blåsigt.


Middag på La Paparrucha (tack David för tipset!). Argentinsk köttrestaurang.Fantastisk utsikt! Solen hann gå ner medan vi åt.Nu kanske ni tycker att det börjar bli lite tjatigt. Men sen var vi i Bairro alto igen. Det finns ju många gator att välja på där ;)På stället med salladskålslampor träffade vi ett gäng från Skåne...vilket gjorde att vi hamnade på Lux.


Förträfflig utsikt från takterrassen på Lux. Vi stannade till strax efter 6 bara för att få se soluppgången. Den hade dock ännu inte haft lust att komma upp när vi åkte, vi orkade helt enkelt inte vänta längre. Dock hade den gått upp när vi kom tillbaka till hotellet.


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång