Dag 1 i München

Första dagen i München bestämmer vi oss för att äta frühstück. Det gör vi på Cotidiano vid Gärtnerplatz. Det var väldigt mycket kö, så vi i kön fick mousserande att starta dagen med. Typisk bra uppmuntran för att få folk att stå kvar i kön.

Sen gick vi runt i stan och tittade på olika kända platser, såsom till exempel Viktualienmarkt, Hofbrauhaus och Orlandohaus.

Till slut kom vi fram till förmiddagens mål. Engelska trädgården.Det var soligt och fint som ni kan se.  Vi var självklart hoppfulla och fikade hela 2 gånger. Jag kan tillägga att det är en ganska stor park.

Sen tittade på lite mer kända saker. Lite osäker på vad de 2 översta heter för nått. Det andra är i alla fall Siegestor och Münchner Residenz.

Lite bilder på mat som intagits under dagen. Fika i form av varm choklad och pretzel. Lunchen blev rätt tung och bjöd på spätzle på Der Pschorr. Därför tog vi och ät en lite lättare middag på en vietnamesisk restaurang som hette Du Du.  

Dagen bjöd också på dryck såsom tyskt öl, tyskt vin och tyska drinkar. Eftermiddagen besökte vi 2 barer av olika slag. Den första stället Glockenbach tyckte M påminde som Rival och den andra Loretta kändes lite berlinig eller danskt. 

Vi slutade dagen med en promenad hem genom München, som kantades av fina skyltar av små lampor.Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång