Lite bilder från mars

Så då har det gått lite tid och jag har inte alls hunnit blogga. VI sammanfattar därför mars so far efter Malmö med detta inlägg.

Vi hade knytiskväll med plockmat för att dricka upp lite av vårt boxvin. Det gick sådär, speciellt eftersom folk hade med sig bubbel och annat som är roligare än gammalt rödvin.

Jag och mamma var på Operan och såg Spring'15 en modern tolkning av Våroffer. Den var väldigt bra. Det var en kortare liten föreställning innan, som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter, men den var inte alls bra tyvärr.

Vi har lagat fläskpannkaka med mycket fläsk i. Blev nästan lika god som pappas. 

Gudfar Jan har fyllt 70 år och mamma fixade surprisemingel hemma hos henne.

Sofia har fyllt 30 år. Hon hade tillställning i sin brors lokal med god mat och trevlig sällskap. Hon fick dessutom bl a de här tjusiga ballongerna av oss :) Vilka var spännande att transportera runt i kollektivtrafiken. 

Jag har tränat och tränat och tränat. Snart semester vet ni!

Sen har jag också motverkat träningen lite genom att äta pizza. Här en vit vegetarisk pizza från Klang i Hornstull. Mkt god!

Jag och M har också passat på att gå till vinbaren på Liljetio igen, Hornstulls bodega. Mycket trevligt ställe! Innan dess var vi ute och åt en bit mat hos Judit och Bertil.

Allt annat roligt har inte fastnat på bild. Har varit väldigt dålig på att fota, men ska bättra mig!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång