Life on the other side of the pond

Ok, jag vet att det var lange sen (15 mars!) det kom en uppdatering kring livet har borta...men nu kommer den.

Vad har hant sen den 15 mars?
Det har varit AW pa M's jobb. Tydligen har de AW med internt sammansatta band en gang i manaden. Valdigt rolig grej faktiskt. De flesta som jag horde var valdigt duktiga.

Det har varit St Patrick's Day och da var allas fokus pa daydrinking av ol.

Jag har lyckats facetima med flera i Sverige. Underlattar sa mycket nar man inte sitter pa lektioner hela tiden. Forrut sa hade ju Sverige gatt och lagt sig nar jag slutade.


Jag har upplevt ett Hackaton pa Deloitte. Det var valdigt roligt, stressigt och larorikt. Ledde faktiskt till en jobbrekommendation, men tror att alla fick en sadan dock. Dagen slutade med att vi gick till en rooftop bar.

Det har varit pask och da var Stefan och Oscar har pa besok. Besok ar trevigt!


M har fyllt 33 ar. Vi borjar bli sjukt gamla, men svart att gora nagot at det liksom. Livet angar pa i en valdans fart. Vi var och at middag pa en jattebra restaurang som heter Cafe China. De serverar Sichuan mat.

I ovrigt gallande mat sa har vi jobbat upp ett antal standarstallen som man kan ta besokare till. Galler mest brunch och middag. Hittills har vi tagit alla till Pig and Khao. Men det ar for att det ar sa  nara och bra + samtidigt valdigt bra. Men vi maste nog lugna ner oss lite for man far inte forta sig.

Vi har gjort 2 utflykter. En till Prospect park, som var en superfin park och en till Flushing. Det ar typ ett jattestort China Town i Queens. Man aker och aker med tunnelbanan anda tills man kommer till andstationen.


Lektionerna i skolan ar slut (och mamma skickade jattefin blommor), men arbetet som ska in till outcomesteamet har tagit vid. Det ar valdigt mycket grejer men pa ett annat satt. Till exempel maste man ga pa Meetups och soka jobb hela tiden. Blogga, underhalla sin GitHub (las starta upp en massa ny projekt och jobba pa) och terrorisera alla pa LinkedIn. Som svensk maste man verkligen jobba med att inte vara obekvam med att salja sig sjalv. USA landet dar karriarcoacherna uppmanar dig att "fake it until you make it".


Men med lite mer flexibilitet kring skolan sa finns det lite mer tid for annat.
Har om veckan var det 20+ i 2 dagar och jag tog en utelunch med min systerdotter. Vi har fatt vara moviepass (valdigt smidigt kort som du betalar en liten fast avgift i manaden och kan se typ alla filmer du vill, men max en per dag). Var och sag Isle of Dogs med nagra forra helgen, den var valdigt Wes Anderson. Sen har jag och Catta ocksa varit pa en Jazzklubb. Det var trangt och rorigt, men musikerna var otroligt duktiga. Roligt att testa nagot nytt! Jag har ocksa lunchat med Ulrika, bra med nan som kan precis allt om NYC typ. Ledda bland annat till att jag kopte en krukvaxt till vardagsrummet. Sen har ocksa Filip och Natali varit har pa besok. (det man inte ser pa foto ar att vi typ satt ner i lervalling, hehe)

Den senaste veckan har dock varit jattetrakig for jag har varit valdigt forkyld :(
Men nu ar det pa battringsvagen och i helgen ar det cherry blossom festival ute i Brooklyns botaniska tradgard.


Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång