Inredning...ja, vi jobbar pa det!

Nu har vi fatt ny information om var soffa. Den kommer att levereras till LA den 26 april. Sen gissar jag pa att det kommer att ta ca 2 veckor innan den lyckas ta sig till oss har pa ostkusten. Men alltid nagot. Vore ju kul om den kom innan sommaren liksom.

Ar lite osaker pa om jag har visat er soffan. Har har ni den i alla fall. En gra Maxwell fran Interior Define.
 Titta speciellt pa hur otroligt djup och mysig den verkar vara.
Den ska kombineras med soffbordet Minimalista fran Blu Dot. Det har vi tack och lov redan fatt.
Ja, jag gillar saker som gar i fargskalan svart, vitt och gratt. Men jag tanker att man kan muntra upp det hela med fina kuddar, filt och saker pa bordet. OCH vaxter saklart.


Kanske lite sahar (bilden kommer fran denna blogg-post) fast med mer fargranna kuddar. OK kuddarna fran Svenkt Tenn ar ju t.ex grona, det ar en annan farg :) Kanner att jag blev valdigt svenskt helt plotsligt vad galler kuddar.





Kanske ska man sla till med en gul plad fran Klippan. Knut eller Field. Nan som vet om klippans plader ar stickiga eller mjuka. Ar de stickiga sa gar de tyvarr bort. Pladen maste vara mjuk och gosig. Den ar till for att anvandas inte bara en inredningsdetalj.




Gardiner maste vi ju ocksa fixa. Delvis for att det ar golv till tak fonster och megamycket insyn, men ocksa for att det blir varmt nar eftermiddagssolen ligger pa.

Nagot liknande for sovrummet. En tunn gardin och en morklaggande. (Skit i resten av inredningen pa bilden, den ar jatteful.)

Nagot santhar tanker vi for vardagsrummet. Har behover vi ingen morklaggningsgardin, men vi maste ha en tunn for att skydda oss lite mot solen samt for att det ser trevligare ut i rummet. (inga gardiner = knarkarkvart vill jag minna mig att nagon typ sagt till M nan gang)


Har ocksa hittat ett fantastisk sideboard till "hallen", dvs mellan garderobsdorren och ytterdorren. Det ar to die for men sa svinigt dyrt. Sa nu eftersoker jag ett liknande som inte ar lika dyrt. Alla tips mottages tacksamt.


Halla jag hittade bordet nedan vad tror ni om det?! 500 kr istallet for 7000 kr. Kanns mer rimligt.


Jag undrar ocksa var man koper krukor och krukvaxter i detta land. Far forsoka ta reda pa det efter tisdag. Till sist kan jag beratta nagot annat festligt. Vara soppasar som vi har kopt ar parfymerade. Vi visste inte det forran vi skulle anvanda dem. Av nan anledning far det mig att tanka pa det svarta parfymerade toalettpapret pa Clarion Sign Norrabantorgets konferensanlaggning.

Comments

Popular posts from this blog

Kom som en sång

Beskow hos Design House Sthlm