Och sa var 2018 slut

Ok, svart att hinna skriva nar man har en liten T som ska underhallas. Men har kommer en liten uppdatering i alla fall.

Lat oss runda av 2018 med en kort summering av andra halvan.

VADER (sa svenskt)
Det blev hux flux host. Gick fran 26 grader till 10 grader i oktober. Sen var det ratt varierande temperatur fram till vi akte till Sverige. Dvs inge kniven-i-magen kallt som det kan vara i Sverige.

UMGANGE
Har traffat lite mammor genom AKA. Valdigt trevliga tjejer! Kul att lara kanna nagra som ar amerikaner. Har aven traffat svenska mammor genom SWEAs mamma grupp. Aven dessa ar valdigt trevliga. Har ocksa traffat trevliga tjejer genom SWEA som inte ar mammor. Vi umgas oxa en del med folk fran Ms jobb eller fd kollegor och andra som vi redan kanner. Sist men inte minst hanger vi en del med vara grannar som har en dotter som ar 7 veckor aldre an Tove.

SWEA
Strax innan vi akte hem var det gloggmingel med SWEA. Jag och M var dar och drack glogg, at lussebullar samt kollade pa luciatag. Ska aven sitta i styrelsen for SWEA nasta ar. Spannande, hoppas kunna bidra pa ett bra satt.


ALLMANT
Nar man har bott har ett tag och nar man blir lite mer van vid att slapa runt pa T sa kommer man fram till att man vill gora fler saker. Nu nar vadret blir lite samre oxa sa ska nog jag och T besoka lite museer oxa. Sen vill bade jag och M aka up state och titta lite. Vi ska oxa ga pa bryggerier med en annan barnfamilj. Later paradoxalt, men de har gjort det tidigare med sin son :)

BESOK
Manga har varit pa besok. Kul, saklart, men ocksa intensivt. I somras var mamma har och Ms foraldrar. Sen sa var ju oxa Erik och Emily pa visit. Syrran har oxa varit har samt Ms kompisar. Claes Thorson var i stan och kom pa fika. Lika sa gjorde Karin och Gustav. Sen var vi ju i Sverige och sen var det host.



Da kom Ms syskon, mamma, Sanna och Daniel samt Brommatjejerna (alltsa Tin saknas i bilden, hade INGEN med alla i samma bild). Missad tyvarr min kusin och hans tjej, men hann traffa honom i Sverige nar vi var hemma over jul. Nar vi kom tillbaka till NYC fran Sverige var min fd kollega med familj i stan. Vi tog en fika. Blir sa glad nar folk ar i stan och vill ses!

NYAR
Skulle ha firats i the Hamptons, men var tvunget att stallas in pga att hela familjen var superjetlaggade. Vi at en god middag hemma och somnade alla innan 12-slaget. Var ett ratt fint nyar anda. Ett vardigt satt att saga hejda till 2018.



SVERIGEBESOKET och JUL
Kommer i ett eget inlagg.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

Sofia + Niklas = för evigt för alltid