Vardag och jobbsok


For den som undrar sa tragglar jag pa med mitt jobbsok. Har intervjuat lite, men inte fatt natt. For att kunna ha nan form av normalt liv sa maste man satta upp rutiner for att det ska funka just nu, aven fast det forhoppningsvis endast temporart kommer att vara sahar. Jag ska trana eller promenera pa morgonen och sen soka jobb, programmera, fixa med SWEA och lagenheten. Sen ska jag gora nanting utanfor lagenheten varje dag. Luncha, ga till affaren, aka pa utflykt eller liknande.

Ibland kanns det hopplost med jobbsoket, men sen far man helt enkelt inse att jag har ju inte sokt sa lange. Sokte sopradisk i varas och inget under sommaren och sen var det krangligt att fa in Tove i dagisrutinerna sa jag kom helt enkelt inte igang forran i slutet av augusti. Sa det ar ju bara drygt 2 manader som har gatt. Jag soker ju trots allt pa varldens svaraste arbetsmarknad, som nan glatt peppade med :)

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid