Lista om 2019

Dags att summera 2019 med en lista. Listans upplagg kommer fran Sandra Beijer. Har kan du oxa se forra arets lista

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
Vi har lamnat over vart barn till nan annan pa dagarna. AMC ma vara superrorigt som foretag i stort. Men Ts larare Ms. Catherine ar den basta! Och det ar ju det viktigaste. 

Vad var din största framgång 2019?
Har varit extremt lite framgangar detta ar. Kommer inte pa en enda sak. 

Och på ett personligt plan?
Ungefar samma som forra aret. Jag alskar numera small talk! Konstigt egentligen, gjorde mig valdigt obekvam nar vi bodde i Sverige. Nu ar det snarare motsatsen, blir valdigt obekvam i Sverige nar folk knappt sager hej till varandra. Har inte heller natt problem att vrala pa folk pa gatan eller i trafiken. Hade jag haft en bil sa hade jag formodligen legat pa tutan som alla andra som kor bil har. 

Något oväntat som hände under året?
Vi signade en ny lagenhet i Cobble Hill! (flytten sker dock 2020)

Vilka platser besökte du?
Fortfarande valdigt sorglig lista over resmal. 
Washington DC, Stockholm, Falkoping och Gotland.
Skulle verkligen vilja forsoka ta mig ner till Miami under 2020, forutsatt att inte foraldrarna i familjen Baro lyckas ta sig hit. 

Bästa köpet?
Ett par svarta Nike sneakers fran DSW. Ja, jag ar lite sparsam. Men seriost. Man gar sa himla mycket i den har staden sa bra skor att ga i ar en life saver.

Gjorde någonting dig glad?
Post fran Sverige. Oslagbart! 

Och ledsen?
Att jag inte lyckades landa nagot jobb under 2019. Det ar skit, men finns inte sa mkt att gora at det. Bara att kampa vidare 2020. 

Årets låtar?
Min 2019 playlist pa Spotify. Latarna ar nodvandigtvis inte fran 2019, men jag har lyssnat pa dem mycket eller upptackt dem under 2019.

Har du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. Mindre hormoner an 2018, haha. 

Favoritserie?
Hade tankt saga GoT, men slutet forstorde ju hela serien typ. Maste nog saga Mrs. Maisel. Valdigt underhallande. 2020 ser jag fram emot ny sasong av The Expanse samt Netflix nya serie The Witcher (som vi inte hunnit se mer an 2 avsnitt av an, sa den kvalar in till nasta ar). 

Bästa filmen?
Har typ inte varit pa bio, till min stora sorg, eftersom jag alskar bio.
Men jag hoppas att det blir sista Star Wars filmen, som vi ska se i morgon troligen. Stor mig pa att jag missade The Joker pa bio, maste forsoka se den nu i efterhand. Men nu for tiden kan man ju inte ens ta igen filmen pa flyget. (Jag vet, I-landsproblem)

Bästa boken du läste i år?
Jag har last valdigt lite under detta ar. Lite skamskudde pa detta. Man kanner sig extremt obildad. Men i brist pa annat tanker jag saga boken Diagnosis av Lisa Sanders (som aven har spalten i New York Times med samma tema). 

Bästa matupplevelsen?
Besoket pa Brawn nar vi var i London. Jag alskar den restaurangen! Tatt foljt av svensk sushi samt nar M lagar asiatiskt eller kott. 

Vad gjorde du på din födelsedag?
Fick fina grattishalsningar fran olika horn av varlden, tog den traditionsenliga lopturen (vilken inte intraffade 2018 pga superhoggravid). Pa kvallen at jag och M middag pa La Rina i Fort Greene. Mamma stannade hemma med Tove som fick spel. Vilket var trakigt, att de inte kunde komma med. 

Är det något du saknar år 2019 som du vill ha år 2020?
Haha, skrev mera resor och mera somn forra aret. Det har ju inte gatt asbra. Vill fortfarande forsoka resa mer 2020, men vill framforallt ha ett jobb. 

Nyårslöfte?
Forsoka ta till vara pa varje dag och leva mer i nuet. 

Högsta önskan just nu?
Eko fran forra aret. Att jag hittar ett jobb som jag trivs med och som har schysst villkor. Det far garna vara inom tech. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång