Summer in the city

Hur har vi det annars då?

Just nu, tropisk storm och skyfall. Just nu började det läcka in vatten i köket. Hehe, oskönt.
Samtidigt så fortsätter Covid att härja och det är fortsatta protester för BLM. Känns som om Covid och BLM är stående punkter på agendan.


Nyligen öppnade bland annat uteserveringar, frisörer, lekparker och nagelsalonger. Vi har ätit ute, M har klippt sig, T har lekt och jag har fixat naglarna. Halleluja! Men samtidigt är man ju något stressad för vi ser ju hur det gått för andra stater som har öppnat upp. Det var nog bra att de sköt upp att äta inne på restauranger här hos oss. Better safe then sorry. 

BLM protesterna fortsätter, men kanske med en något avtagande intensitet. Borgmästaren hjälpte till att målade BLM på gatan utanför Trump Tower här om dagen. Känns lite kluvet med då borgmästaren gav NYPD ännu större budget. Vet att både Ilan och Thais kämpar och har alltid kämpat i frågan. Och jag tror att fler tar ställning och att en förändring kan vara på väg, sakta men säkert.


Dagens nyhet! Vi har pottränat (eller det händer fortfarande, livslångt lärande) Tove. Hurra! Blir nog strålande i slutändan. På bilden pottkalas med kompis.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid