Tyfonen Nari & en massa regn

Idag vaknade vi upp till ännu en dag av regn. Allt regnande, för tillfället, beror delvis på en tyfon som härjar nere vid Jeju Island. Det väntas mer regn och åska under veckan och alla utflykter och studie besök har blivit inställda på grund av detta. När det regnar här, så regnar det inte som hemma (relativt logiskt eftersom det inte är hemma). Här vräker det ner, och har man inget paraply så har man anledning att vara mindre glad. Även fast man har ett paraply så hjälper det inte särskilt mycket. Huvudet är torrt, men resten tenderar till att bli genomblött. Regnande kommer nämligen rätt ofta i samband med blåst. Luftfuktigheten gör att det tar minst tre dagar för skorna att torka, så alla mina skor är för tillfället rätt blöta.

Tyfonen (Nari) har skapat rätt mycket förstörelse nere på Jeju Island. Minst 20 personer uppges vara saknade eller döda, flygplan har ställts in vilket har resulterat i att en större mängd besökare har blivit fast på ön mm. Det råder alltså allmänt kaos där nere. Personligen hoppas jag att stämningen hinner lugna ner sig och att det slutar regna. Vi ska nämligen åka till denna paradisö på semester nästa vecka, under Koreanska Thanksgiving.

Comments

mamma said…
Vad bedrövligt det låter med allt regn! Jag hoppas att det slutar snart eftersom du ska på utflykt, men också för att jag snart kommer och hälsar på dig.

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Kom som en sång