Biblan finns alltid där för dig

Nu är det veckan innan mid-term och hej vad det pluggas.
Jag trodde att biblan stängde 24, men ack där hade jag fel.
Själva biblioteket stänger 22, och den sista tiden avslutas med jätte hög musik så att alla ska vakna och gå där ifrån. Studiesalarna (eller vad jag ska kalla dem) är där emot öppna fram till 5 på morronen och sen är de stängda mellan 30 min och en timme för städning, så klockan 6 är det bara att börja igen. Det kan vara värt att nämna att jag gick där ifrån 00:30 idag och då var det fortfarande fullt, det går ändå inga bussar längre så folk väljer att stanna och plugga.
Laddar nu för fredag natt på biblan...

Comments

Anonymous said…
haha, underbart bibliotek som avslutar med disco :P

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid