Hur blir vädret på onsdag?

Har inte lyckats hitta nån bra koreansk sida med 5-dygnsprognos, så jag har förlitat mig helt på SMHI. Idag slog det mig att man kanske skulle kolla nån annan källa. Följaktligen har jag nu lärt mig att det är ungefär lika bra att gissa själva...

Vädret för onsdag
SMHI säger 2-13 grader
BBC-weather center säger 13-20 grader
DN säger 14-24 grader
Yahoo weather forcast säger 9-20 grader
Weather Underground säger 9-21 grader
Weather City säger 9-18 grader

Medeltemperatur på på Onsdag blir ca 14 grader, eller om man räknar ut medianen så blir den 14,5.

Rädda mig från Theories of National Security studierna...de är uppenbarligen så oinspirerande att jag hellre räknar ut medeltemperaturen och medianen på onsdagens väder. (Nu vet jag iaf varför jag valde NEK)

Kommentarer

Anonym sa…
hahaha younhee
Anonym sa…
frågan är ju nu hur vädret blev...
Anonym sa…
bah, det har ju inte varit onsdag än. sry, blir lite snurrig av allt plugg =)

Populära inlägg i den här bloggen

EPA - En pizza i Aspudden

Onsdagslista