Borta bra men hemma bäst...

Hoppas att råttans år har börjat bra för er alla!

Nu har jag varit hemma i nästan 2 veckor och det känns både bra och lite konstigt. Självklart har det varit kul att träffa "nära & kära", även fast jag inte har hunnit träffa alla. Men samtidigt saknar jag alla ifrån i-house som jag är van att se varje dag.

Har för övrigt hunnit fara runt lite lite i vårt avlånga land och hoppas kunna göra det mer under resterande tid som jag har kvar här hemma. Känns som om det vore bra för mig, kan sitta med en kartbok på tåget kanske. Jag har ju uppenbarligen inte helt klart för mig var Arboga och Karlsborg ligger. (lr nu vet jag, nu har jag fått det förklarat för mig)

Over and out!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid