Jåni in the UK

Jag är ute och gästspelar i England av alla stället, Reading faktiskt om man ska vara mer exakt. Sitter här och pillar med telefoner å SE's räkning.

Man vet att man är i England om man får en öl & burgare för £4.49. Det var rätt gott faktiskt, och jag vill extra understryka att jag åt en vegetarisk burgare och bytte ut de onyttiga potatispinnarna mot sallad. Det är nått speciellt med pubbar i det här landet, hur sunkiga de än är så lyckas de på nått sätt vara charmiga. För övrigt kan jag ju tillägga att frukosten kostade £13.50. Djävulskt dyr frulle! Så speciell var den inte...men vad gör man inte för den kullinariska upplevelsen blodkorv.

Idag efter "arbetsdagen" var jag ute och skulle handla en bikini (det finns pool på hotellet). Helt sonika gick jag ner till receptionen och sa; "do you know where I can buy a bikini?" Jag antar att denna frågan hade ställts tidigare. Det var bara att gå höger och sen första vänster så kom man till Primark. En grymt stor lågprisbutik tornade upp sig. Och ja, det var billigt. Allt kostade mellan £1 och £15. Tror att min horör till bikini gick loss på £5.5o. Det fanns även skor för ca £4, glansiga regnrockar för £15 (jag blev helt kär i en grön), byxor max £10, väskor £3, och mkt mkt mer.

Take care folks!

Comments

Anonymous said…
Jåni, juni, järvi!
Jag saknar dig, ligger i min säng och funderar på att koka te och dröma mig tebax te linkan.. jag börjar plugga igen nästa vecka. Ojojoj.. undrar om min hjärna fortfarande funkar?!

Angående frukost.. jag tycker frulle för 40kr är dyrt men då kallas den också "engelsk" och innehåller boerewurs = holländskbosättarkorv.. mycket gott!

kram!

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid