SOL

Idag var det SOL :)
Det var kallt och blåsigt, precis som vanligt...men det var oxå sol. Jäkligt nice måste jag säga.
Var väldigt idylliskt att gå familjepromenad på Norr Mälarstrand och titta på radiostyrda segelbåtar som tävlade strax utanför strandkanten i det solbländande vattnet. (Resterande klafsande i skuggan och snålblåsten, fick en att undra varför gångvägarna inte är asfalterade överallt runt Kungsholmen)

Till nått helt annat. Preliminärt åker jag tillbaka till Seoul den 28 februari. Inget som jag i ärlighetensnamn känner att jag våldsamt ser fram emot. Men det blir säkert 4 månader till av lärdom och livserfarenhet. Det blir lite som motsatsen till återkomsten (dvs då syftar jag på min återkomst till Sverige).

För övrigt är jag ledig från 2-28 februari. Många dagar som som måste fyllas med nått vettigt och icke kostsamt. Så det är bara att säga till om det är nån som känner för att uppta lite av min tid.

Den som lever får se!

Yours truly
Jåni

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid