Lördagens bravader

igår var en dag då vi skulle försöka vara lite juliga och gå på julmarknad och jul-loppis.
dagen började med 40 minuters kö på telefonplan för att komma in på konstfacks julmarknad. men det var uthärdligt, det var uppehåll i duggandet och man kunde köpa saftglögg att värma sig med i kön. inne på själva julmarknades såg jag både fina skrintryck, t-shirtar, smycken, samt framförallt jätte söta plånböcker med stora handgjorda rosetter på. dock var jag inte där för att shoppa åt mig själv, så ekonomin tillät inga inköp åt mig den dagen :(
nästa anhalt var jul-loppisen nere på strand. har tidigare varit på streets julmarknad och förväntade mig något i samma stil. tyvärr var det verkligen så att det var en sunkig loppis, där man inte ens hade lagt ner nån energi på att få det att se trevligt ut i lokalen. det enda som var sig likt var att fröken söt var där med sina söta klänningar och toppar.
när vi ändå var på strand passade M på att bjuda mig på nån form av sen lunch. corean bbq chiliburger for the win! (men naturligtvis med bbq-sås istället för chiliketchup)

dagen fortsatte med te i martin & martinas nya lägenhet vid röda bergen, och självfallet en titt på den lilla nya familjemedlemmen nelson. jag må inte vara nån kattmänniska, men nelson var väldigt söt.

slutligen for jag ut till sumpan där det julpysslades, julbakades, dracks julmust, glögg och vin, samt icke att förglömma sågs på resebilder och film.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid