Sammanfattning av helgen

..bättre sent än aldrig.

Det har varit en fin och alldeles lagom helg, precis som alltid :)
Middag i Vasastan med Micke, Sanna och Stina. Det blev kycklingwok och till förrätt hade jag och Stina fixat crostini med färskost och grön oliv tapernad. Ett och annat glas rött och lite Solsidan bjöd kvällen också på. Tyvärr tyvärr hade jag ingen kamera och Micke hade inga spel (!). Då hade kvällen varit fulländad.

Lördagen var en sådär trevlig dag, som fylldes med en massa icke-måsten. Jag och Alex var inne och tittade på visningen av NK:s sommarkollektion. Väldigt bohem kunde vi konstatera. Vi åt en otroligt god lunch, sallad med rödbettor och fetaost på Hamngatan Stories. Sen tror jag att vi besökte nästa alla butiker på NK och även i gallerian i vårt sökande efter fina plagg som vi inte hade råd att köpa. Dagens shopping blev ett par gräsligt fula leopardtights som jag ska ha på lördagens cirkusmaskerad. (Ni vet det är det nya, leoparder på cirkus.) Lugn kväll med M och film hemma i Örnsberg. M hade lagat surdegspizza som var alldeles för god.

Söndagen bjöd på sovmorgon, alldeles för mycket mat på brunchen på Strand, samt matkoma och Morden i midsomer. En såndär oproduktiv dag som man får ha på söndagar.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid