London dag 2

Så blev det morgon och en ny dag. Vi påbörjade dagen med frukost på ett favvoställe - Pret a manger.  Vore fint om de kunde öppna hemma. Nu såhär i juletid så skänkte de också en liten slant per vara till hemlösa. Likaså går all överbliven mat till bättre behövande. Stärkta med mat tog vi tuben ner till Oxford street för att kriga med alla andra turister. Vi hann med allt från Primark och Uniqlo till Ralph Lauren och Harrods. Fågeln kommer ifrån skyltningen hos den fantastiska affären Anthropology.

Efter att ha trängt med en massa folk kände vi att det var dags att ladda batterierna lite. Smoothie och gyoza miso nudlar hos EAT. Perfekta snabblunchen. Efter lite mer spring på stan kom vi fram till att vi behövde lassa av oss våra saker på hotellet. Då upptäckte vi även att det var en fantastiskt fint utsikt från vårt fönster. Innan det var dags för middag bestämde vi oss för att gå till Labour and wait. Köpte en fin väggkalender för 2015 där. Men den visar jag en annan dag. 

Så blev det dags för en liten pubrunda innan middagen. Återigen hade vi bord sent. Typ 21.30. Det blev först ett stopp på BrewDog Shorteditch. Sen följde The owl & pussycat. Och slutligen ett stopp på The royal oak. Nu var vi äntligen framme bredvid själva restaurangen också. Passade på att slänga med en bild på en fin ask som M köpte i den där fin-affären som ni ser tryck ifrån under asken. Middagen skulle intas på Brawn. Den bestod bland annat av hackad råbiff. Otroligt god mat på detta stället. Kan starkt rekommendera om du är i London. Kvällen avslutades på The old shoreditch station. Väldigt bra lördag i London.

Comments

Bara brittiskt said…
Pret a Manger börjar bli stora i Paris så det kanske bara är en tidsfråga innan de kommer hit.
Det är aldrig fel tid för fish & chips. :D Tack för restaurangtipsen!

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid