Veckan Socialen


Denna vecka har M varit borta med jobbet, det har inneburit mer egentid åt mig och mina vänner. Det blev boule med föredetta kollegor på Ugglan Boule & Bar på tisdagen. Mitt lag förlorade som vanligt. På bilden ser ni de glada finalisterna. Lag Almega till höger tog till slut hem segern. Sen blev det onsdag och jag och Alex åkte ut till Blåsut för att titta på Annika & Gustavs nya lägenhet och för att fira deras förlovning. Mycket fin lägenhet, mkt god mat, och som alltid mkt trevligt sällskap. På torsdagen träffade jag lite gamla vänner från Linköping, vilka alla i och för sig bor i Stockholm. Någon kom på den genialiska idén att gå till La Neta. Var länge sen sist, men fortfarande lika gott. 

Fantastiskt kul att träffa vänner, men man blir sjukt trött om man ska upp och jobba dagen efter också. Men det är helt klart ok att leva med. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång

Fall tradition - Apple picking