2014 året som gått

Nu med 2014 i backspegeln så skulle jag vilja påstå att det varit ett betydligt bättre år än 2013, som var ett riktigt skitår. Förutom träning och häng med fina vänner har jag valt att belysa några fina stunder nedan.

Januari
Det nya året skålades in i bubbel hos familjen Lillvall. Sen bjöd januari på Thor på bio, koreansk matlagningsmiddag hos Lisa & Joel, en hel del origami med Saram Origami,  lite loppisbesök, AKF-matlagning och häng med jobbet.

Februari
Februari inleddes med Seollal och AKFs årsmöte där jag slutade i styrelsen. Det blev en del tittande på The Genius 2 i Sumpan, Monica Z med kulturföreningen, överraskningsresa från M till CPH, mer häng med jobbet, ett och annat 30-årsfirande, Nookbesök, Vårsalongen och öl på M:s jobb.

Mars
Mars började fint med dop för min gudson. Sen hann vi med kulturkväll på Livstycket, koreansk matlagningsmiddag igen, mer The Genius 2, såg kusinens nya lägenhet, jag valdes in i styrelsen för kulturföreningen på jobbet, profildagarna och precis i slutet for vi till Tokyo.

April
Första april vaknade vi upp i Tokyo. M fyllde år och vi gick på yakitoria. Vi besökte Seoul och Sydkorea och sen for vi tillbaka till Japan och såg Osaka och Kyoto innan vi avslutade i Tokyo igen, jag var lite sjuk, fick nytt jobb, vi hade överraskningsmiddag för flyttande vän, planerade hippa och tittade på Tins nya lägenhet.

Maj
Första helgen i maj var jag barnvakt till mitt gudbarn igen, sen blev jag dundersjuk. Var med på workshop med nya jobbet, såg Divergent med tjejerna, gick på Bemanningsgalan, började hänga mer med #KFIB, var på finmiddag på VassaEggen, röstade i EP-valet och åkte till Paris och gick på We Love Green festivalen.

Juni
Inleddes med att jag jobbade mina sista dagar på Almega. Sen började jag på AgV, gick ur styrelsen för brf, var på 50-årsfest, gick på Kentfest, välkomnade Mary tillbaka till Sthlm, reste till Amsterdam och firade midsommar och var på möhippa för Madde.

Juli
I början av juli for vi till Falköping och firade att Ms bror fyllde 18 år. Det mesta var rätt lugnt och rätt mycket jobb. Men det var ändå lite annat, t.ex inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Huldt, häng på Trädgården, Baro-familjen på besök i landet, middag på Brillo, födelsedagsfirande av mamma på Långskär och firande av Marias födelsedag med skålande i rosé.

Augusti
Augusti inledde vi med Pridetågsmingel hos Tomas och att Em firade sin my sweet 16. Sen var det äntligen semester och det var bröllis i Spanien, vi vandrade (eller typ rusade) Jämtlandstriangeln, upptäckte ny italienare i Zinken och klarade av det årliga besöket i Berlin. Kom tillbaka till nya jobbet, gick på gala för Kurdistan, gick på altanfest på jobbet, gick på kräftskiva i Bromma, hade film och räkafton med #KFIB samt drack afternoon tea med mamma på Grand Hotel.

September
Nu provade jag äntligen på AW med nya jobbet, var på inflyttningsmingel hos mamma, gick på födelsedagsfirande för Miah och Lisa, åkte till skärgården på 30-årsfest för Stina & Johanna. Sen förtidsröstade jag, vek mer med Saram Origami, var på hippa för Mary, valvakade och förfärades av valresultatet, var på AW med förre jobbet och förrförra jobbet samt var på inflyttningsfest i Vasastan. Till slut kom också den stora kvällen för #KFIB - Flashdance och pensionärsmiddag med toastskagen och vittvin på Riche! Innan september tog slut var det också matlagningskurs med AKF igen.

Oktober
Månaden började på bästa sättet med underbart höstbröllop för Mary & Gustaf. Följdes starkt upp med brunch dagen efter med Blackerbergsfolket och sen var månaden på rull. Då följde kimchikurs med systrarna från Arirang, middag på Shibumi, mer origami, spa behandling på söder, SQL-kurs i kista, inflyttningsfest på nya jobbet, namngivningscermoni för Leia, Bill på Operan med mamma, VP på Krägga Herrgård, barnvakt till gudsonen, Yasuragi med mamma, boule med unga inom sfären och till sista halloween på M:s jobb.

November
September började med inflyttnignsfest hos P&P som följdes av Stockholms internationella filmfestival och sjukdom. När jag blivit nästan frisk igen åkte jag till Norrköping och hängde med Kattis, besökte ett soligt London, hade #KFIB på middag, var på en till AW med nya jobbet, vann ingen kost i varken Kulturföreningen eller Konstförenigen men jag blev invald i styrelsen för nya jobbets konstföreningen. Sen var vi på drink och middag hos Björk, julpysslade i Svedmyra, åt superb sushi på Sushi Sho, var på AW med gamla jobbet och var på glögg på Gärdet.

December
December inleddes med jobbinternet på Vaxholm. Hade sedan gamla städgänget över på middag, vi hade glöggståhej, såg Stop.Play.Rewind. på Dansens hus med mamma, afternoontea med #KFIB på Lady Hamilton, julmiddag på jobbet, lyssnade på årlig julkonsert med MMK, firade både lilla jul och stora jul, vek mer origami och for till Madrid för att avrunda året.

Nu är 2014 slut och det har inte bara varit bättre än 2013, utan det har ju varit strålande. Hoppas givetvis på ett ännu bättre 2015 och vad kan bli bättre än att under kommande året passa på att klämma in en jämn födelsedag.

Tack M och alla andra för att ni har varit med och gjort 2014 till den fina året som det varit!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång