Plötsligt händer det...

...det kommer ett inlägga på bloggen som återkopplar till svensk politik. Det finns mycket att uppröras över dessa dagar som får stort utrymme i media. Det mesta tänkte jag inte beröra här, för de har redan fått tillräckligt mycket uppmärksamhet på många håll. 

Jag tänker nöja mig med ett enkelt inlägg med 3 punkter; en förhoppning, ett tips på ett läsvärt inlägg samt ett positivt besked inför framtiden.


  • Valet av Anna Kinberg-Batra som föreslagen partiordförande för Moderaterna. Det sprider hopp om att hon kan föra (M) framåt och förvalta den grund som partiet idag står på. Jag har också en förhoppning om att en dag få se en kvinnlig svensk statsminister som är vass, påläst och vågar stå upp för sina och partiets åsikter.  
  • Hyser även stor respekt för både Tove Lifvendahl och Peter Wolodarski. Ett klart tillskott för morgontidningsvärlden. Otroligt kunniga med vettiga åsikter. Tänkte idag passa på att tips om Wolodarskis inlägg Räkna till tio innan du utlyser ett extraval som under signerat på DN:s ledarsidor. Läsvärt och värt en extra eftertanke gällande nyval 2015. 
  • Slutligen vill jag även meddela att jag har en bekant som har valt att kandidera som ledamot till MUF Stockholms distriktsstyrelse och som även nyligen blivit antagen till Stureakademin. Stort grattis Louise Stenberg och lycka till i din kandidatur! Även framtiden ser ljus ut med andra ord. 

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid