Den ständiga våndan över hallen

Vi måste fixa vår hall. Det har vi behövt göra i 2,5 år nu snart. Men jag fortsätter att inspireras och en vacker dag kanske vi tar tag i saken.
Vi har så himla smal hall och precis bredvid dörren är det bara 30 cm djupt. Därför går många fina klädställningar tyvärr bort, då de i vanliga fall är 50 cm breda. Klädstång från Ferm, hittade den hos rum 21, skulle dock funka att sätta upp i taket. 

Skoskåp Ställ från IKEA så att alla våra skor kommer undan och så att man har någon liten yta att lägga ifrån sig grejer på.


Tänkte också att jag skulle panga upp tavlan Dans som jag har köpt och är av konstnären Alexandra Ekdahl. Just nu står den i vardagsrummet lite temporärt.Skulle även vilja ha nån sån här lampa i taket (hittade på pinterest). Det är ganska högt i taket och behövs mycket ljus i hallen, så om man har i stark lampa i så tänkte jag att det skulle kunna gå. Vi måste bara se till att få en lampkrok på plats. En icke att förglömma är att vi faktiskt har lyckats sätta upp en spegel i hallen, som man kan ha diverse olika smala saker bakom.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång