2 små

Då har vi äntligen kommit hem från vår bröllopsresa, som var hela månaden lång. Nu är vi trötta, tycker det är kallt och har mycket att tvätta. Känns svårt att ställa om och gå till jobbet i morgon. Vi har tagit mycket bilder under resan och snart kommer det att komma inlägg, men tills att jag fått ordning på bild och text så får ni hålla till goda med det sista från 2016 som hände innan vi åkte.

M var bland annat ledig och satte ut tavlor på väggen ovanför soffan samt fixade så himla fint med lampor över matbordet (vilket jag tyvärr inte har någon bild på just nu).

Jag fortsatte att använda snapchat för att roa mig när jag åkte tunnelbana bl a.

Nu måste jag gå till affären och handla tråkig saker. Over and out.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång