Bokexperimentet och andra böcker

Jag var med i bokexperimentet på FB för ett litet tag sen och har fått 9 böcker. Den senaste kom när vi var borta. Tyvärr var den samma som en som jag redan fått, men det måste betyda att den boken är extra bra...eller?!

Domaren var den första att dimpa ner i brevlådan. Har inte hunnit läsa den än, men efter att ha läst baksidan så tycker jag att den verkar bra.

Det här är boken som kom 2 gånger. Hade nog inte valt den själv, men ska ge den en chans när jag får tid. Kan tilläggas att boken är jättetjock.

Här är 3 andra böcker som kommit. Kom precis på att jag glömt att fota Igelkottens elegans (har hört mycket gott om den) så den ska bli rolig att läsa.


Ytterligare en bok som kom från okänd avsändare. Alltid spännande att få böcker som man inte skulle plockat själva i bokhandeln. Gör att man kanske upptäcker fler bra böcker.

Dessa böcker köpte jag själva på Hedengrens, så det var bara mina val. Har läst den vänstra och måste nog säga att det var lite väl mycket kopplat till gud. Annars var den rätt intressant.


Dessa 2 böcker läste jag på resan. Love by the book är en mycket lättsam bok som jag köpte på NYUs bokhandel. Etthundra mil fick jag i bokexperimentet och den var en jättefin bok, den kan jag rekommendera.
Man måste handla böcker när man reser. På resan blev det dessa. Har börjat läsa den högra och den är än så länge ganska bra. Ser också fram emot den vänstra.

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Kom som en sång