Inför julen

Alltså vi var ju borta över jul och nyår och då passade vi på att träffa några innan det var dags att ge sig av.

Trevlig middag med Brommatjejerna hemma hos Marie. Fotografen av denna bild skulle sen på en väldigt spännande dejt ;)

Middag hos mamma med M, min kusin och hans tjej (de skulle till Kanada över julen) och min moster och morbror. Vi fick en ny dammsugare av mamma. Kan låta tråkigt, men vi behövde verkligen en ny och dessutom är den tyst och energisnål.

Vegetarisk brittisk julmiddag. Sen var det julklappslek och mitt lysande paraply var en hitt. Jag fick 2 stora påsar ballonger så nu saknar vi bara ett kalas där vi kan använda dem.

Jag och M passade också på att byta julklappar innan resan så att vi skulle slippa släpa med oss klapparna runt halva jorden. Jag fick jättefina saker av M: boken The KINFOLK home, matchande strumpor och underkläder från Happy Socks, snygga solglasögon från Hope (som tyvärr inte passade så jag måste byta), karta över Melbourne och en fin kortlek (till resan). Icke att förglömma att jag redan hade fått de fina glasögonen från Nividas.

Alla bilderna är tagna under dåliga ljusförhållanden. Beklagar därför bildkvalitéerna.

Comments

Popular posts from this blog

Soyokaze

Kom som en sång