3 weeks +

OMG tiden springer iväg. Sorry för att jag inte hann blogga förra helgen det är mycket nu som man brukar säga.

Tiden går faktiskt både fort och långsamt. Rent allmänt väldigt fort, men ur ett utbildningsperspektiv väldans långsamt. 2 veckor under bältet 10 kvar. Helt sjukt att man pallat 2 veckor, ett jäkla under om man klarar 10 till känns det som ibland. Men det är såklart att man gör. Utbildningen tar som sagt var typ all tid. Låg i alla fall över medel första veckan, men låg troligen långt under medel den veckan som gått. Vi kommer ha projekt varannan vecka och det blir liksom prio på det, vilket gör att allt annat blir lidande. Jag kommer också nån gång när jag får tid att uppdatera min GitHub blogg med lite arbete från utbildningen. Annars ligger det mesta på utbildningens stängda GitHub konto. Men i framtiden ska jag väl ha saker på mitt vanliga GitHub konto där jag heter yhpf. Men där är det bara testmaterial just nu.

Ok, vad hände annars. Lilla-Karin och Mario har varit här i veckan. Men jag har inte hunnit träffa dem nånting typ pga mycket plugg. Väldigt tråkigt! Men om vi nu ska bo här ett tag så får jag ta chansen att träffa dem jättemkt efter utbildningen är slut. Var på bio förra helgen med Karin och Empa. Vi såg Call me by your name, väldigt sevärd. Rekommenderas!

Har också varit och brunchat med Catta som jag nämnt tidigare och fick då träffa hennes bästa kompis från Sverige som heter Frida och också är här nu och pluggar på NYU. Roligt att lära känna lite människor. Får lägga mer tid på det efter utbildningen. Men jag ska faktiskt på en GGI träffa i veckan och på fettisdagen ska jag äta semlor med SWEA.

Annars så har vi ÄNTLIGEN fått flytta in i vår nya lägenhet. Den har följande adress om ni vill skicka rolig post till mig :)

Mitt namn (vet ni inte vad jag heter så får ni inte skicka nån post)
155 Attorney st, app 6E
10002 New York, NY
USA

Här har ni planlösningen:


Så vi har varit på Bed, bath and Beyond, IKEA (R.I.P Ingvar btw), CB2, West Elm, The container store (förvaringsporr) mm. Än så länge har vi inte så mkt möbler, men vi har en säng iaf.

Just nu står M och lagar mat, så nice med hemlagad mat i vårt kök med våra grejer. Har blivit väldigt mycket äta ute, take away samt hemkörning. Jag tror att det blir pasta :)

Ok, jag har inte fotat så mkt. Så titta på owhynie på instagram för lite bilder (lägger inte upp där så mkt heller) och matpallen för lite matbilder.

Ska försöka fixa lite bilder när lägenheten börjar ta form.

Over and out!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Sofia + Niklas = för evigt för alltid