Data Science Immersive

Heja heja!

Nu är det klart från den 16 januari och 12 veckor framåt ska jag läsa en utbildning som heter Data Science Immersive och som ges av General Assembly (GA).

Det hela har varit lite hetsigt måste jag nog säga. Kunde inte ansöka förrän jag visste att vi skulle kunna vara på plats innan utbildningen startade. När man hade ansökt hade man först ett samtal med GA på ca 15 minuter och sen fick man en uppgift som man skulle göra. Uppgiften skulle ta ca 20 timmar. Problemet var bara att jag hade mindre än 48 timmar på mig att utföra den och det var under de 2 sista dagarna i Sverige. Så M fick dra ett tungt lass på hemmafronten kopplat till flytten. Precis innan vi åkte och jag hade skickat in min uppgift så hade jag ett längre Skype-möte med representant från utbildningsanordnaren. Sen var det bara att vänta.

Nu har jag blivit antagen (2015 blev 29 av 350 antagna så det känns ändå rätt ok) och gjort ett första kunskapstestet. Tillämpad matematik, utvecklingsverktyg och programmering. Ok, jag hade 2/20 rätt.  Skäms lite över att det blev då dåligt på mattedelen, men det var enorm tidspress så det liksom låste sig. Vilken tur att det är en utbildning som man ska gå. Men måste nu lära mig en massa saker innan själva utbildningen startar. Har minst 25 timmar av spännande saker att tröska igenom under den kommande veckan. Så nu vet jag vad jag ska göra nästa vecka när M är på jobbet.

Wish me luck! :)

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

3 weeks +

Sofia + Niklas = för evigt för alltid