Man kan inte alltid vara på topp!

Nä men så att...det har väl varit en helt ok vecka.

Utbildningen är som värst mån-ons. Jag har kommit fram till att om man gör nånting annat efter skolan dessa dagar så blir det katastrof. Denna tisdag var jag iaf på GGI (Girl Gone International) träff. Det var väldigt trevligt, men hann inte stanna så länge. Dessvärre var jag tvungen att sitta uppe hela natten sen för att göra klart saker tills på onsdagen. Tror att det var det som gjorde att hela veckan blev lite dålig. Har varit ganska svårt också denna veckan och det känns inte som om det kommer att bli lättare. Annars är det en rätt trevlig promenad på ca 40 min upp till skolan från nya lägenheten. Det är extra trevlig de dagar som det är soligt. Vi kommer nog få en del soliga dagar eftersom de ska vara typ en ovanligt kall februari. Det är oftare varmare de dagar som det regnar.

Utsikt från vårt sovrum

Nog om utbildningen den tar upp oproportionerligt mycket tid redan som det är nu. Låt oss gnälla lite på IKEA istället. IKEA Brooklyn kan nog vara den sämsta IKEAn som vi nånsin har stött på. Otroligt lat personal och totalkaos i butiken. För att inte tala om hemkörningen. Den skulle ha kommit i tisdags, men nu kommer den nästa lördag istället. Låt oss säga att den lösningen inkluderade att vi slapp åka till butiken igen efter att M mailade ett jätteargt mail till IKEA, vilket ledde till att huvudkontoret ringde upp och bad om ursäkt. Om man ska säga något positivt gällande möbelfronten så är det att vi har lite tillfälliga möbler. 2 stolar och ett trädgårdsbord. Detta för att jag får så himla ont i min ischiasnerv av att sitta i sängen hela tiden (och av att gå långt på en och samma gång). Vi har också beställt en soffa som kommer om 8-12 veckor och ett soffbord som kommer om någon dag. M har också hittat att man kan hyra soffor under tiden, så det kanske vi ska göra.

Annars så var vi på fredagsbaren i FN-skrapan igår, det var roligt att få testa på. Vi träffade också några av Cattas kollegor som var väldigt trevliga.

Idag började väldigt bra, vi var på Prune och brunchade med Emily. Sen gick jag hem och försökte beställa ett par tjockisjeans eftersom de vägrar sälja sånt i affärer här i New York. Av nån jäkla anledning går det inte att betala med några av våra amerikansk kort i just H&M's webbshop. Det kan nog ha varit hittills den sämsta stunden sen vi kom hit, när jag insåg att jag inte ens kan köpa ett par jävla byxor som jag kan ha. Sen kom M hem med ost och då blev det mycket bättre :)

I morgon åker M till London och Stockholm i några dagar. Det blir ju väldigt tomt, men det positiva är att man kan önska sig saker hemifrån :) Typ saltlakrits.

Just nu sitter jag ju uppenbarligen och bloggar istället för att jobba på projekt 2 som ska vara klart på fredag. Typiskt dålig disciplin.

Avslutar med en liten lista:

Veckans 3 plus med New York:
- Amazon prime
- Alla fotgängare är effektiva och går fort på trottoarerna osv.
- Emily bor här

Veckans 3 minus med New York:
- Amerikanska toalettbås
- IKEA och H&M
- Amerikanska bankers service

Hej då!

Comments

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång