Sverigebesök!

Den här veckan som gått har varit den svåraste veckan hittills, både till innehåll och arbetsmängd. Ovanpå det har M varit i Sverige och kom hem en dag senare pga att SAS ställde in planet.

Annars har veckan varit rätt trevligt. Var på Hacknight hos eBay en kväll med Meetup-gruppen Women Who Code NYC. Mamma och min gudmor har varit här.Hann träffa dem och äta middag i lördags på Koreanska restaurangen Atoboy, med deras vännina, hennes son + fru samt min syster dotter. Sonen + frun var väldigt trevliga och de bor när i New York. Han är svensk och hon är från USA.Sen åt vi brunch med mamma och min gudmor idag söndag på Clinton Street Baking Co. som ligger på gatan bredvid våran, mkt smidigt.

Annars så hände något nice i helgen. IKEA-grejerna kom. Bättre sent än aldrig! Så nu har vi trådbackar i garderoberna, en tvättställning, en byrå i sovrummet och ett skrivbord + stol i gästrummet. Långsamt långsamt framåt. Soffa och soffbord är ju beställt. M har beställt en TV och vi ska inom en snar framtid köpa en daybed med sån där säng under så att gäster kan sova nån stans. Men framförallt så att vi kan ha den som soffa tills vår riktiga soffa kommer :)

Ska väl säga nått om vädret också, det hör ju till. Det har varit mycket blandat väder denna vecka. Solsken, snö, slask, blåst, regn...japp, we had it all.

Comments

Unknown said…
ser jättetrevligt ut. hoppas allt går bra!
Unknown said…
verkar härligt. hoppas ni har det bra.
koreansk mat i NY borde vara bra?

Popular posts from this blog

Beskow hos Design House Sthlm

Kom som en sång